Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Patinoar cu nocturnă, la standarde europene, în judeţul Suceava

Pe strada Aleea Teilor din Fălticeni se va construi  un patinoar  la standarde europene iar banii vor proveni din bugetul local.

”În momentul de față suntem la faza realizării proiectului tehnic. Am alocat de la bugetul local suma de 400.000 lei pentru patinoar. Încercăm să corelăm proiectul tehnic cu banii pe care îi avem la dispoziție.”, a declarat primarul Cătălin Coman, care a mai spus că  momentan se lucrează la   proiectul tehnic.

Patinoarul va avea instalație nocturnă, sistem audio, iar la interior va fi asigurate spații pentru garderobă, ascuțit patinele și cutii metalice cu încuietoare pentru depozitarea obiectelor personale. Un accesoriu nelipsit va fi și mantinela, unde agenții economici vor putea să-și afișeze aici reclama.

La intrare va fi amenajată și o parcare.Realizat de o firmă din Suceava, proiectul tehnic prevede realizarea unui culoar de legătură între patinoar și sala de sport, prin care se va accesul la vestiare și grupurile sanitare. Practic, cele două construcții vor fi legate, una de alta, în ideea limitării costurilor de dezvoltare.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*