Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Suceveni prădaţi de hoţi după ce lăsau cheia locuinţei la îndemâna lor

Numărul locuinţelor prădate de hoţi în judeţul Suceava creşte de la o zi la alta. O dovedesc sesizările făcute de aceştia la Inspectoratul Judeţean de Poliţie.
Joi, la ora 18.31, agenţii Postului de Poliţie Bosanci au fost sesizaţi cu privire la faptul că unei femei de 88 de ani, din localitate, i-a fost sustrasă o sumă de bani din locuință de către persoane necunoscut. În jurul orelor 16.00 partea vătămată împreună cu fiica ei, s-au deplasat la o vecină în vizită. În jurul orelor 18.00 când acestea au revenit la domiciliu, fiica părţii vătămate a constatat că în podul locuinței, intr-o ladă din lemn erau răvășite mai multe prosoape și articole pentru înmormântare.  Cu ocazia cercetărilor de la fața locului s-a stabilit faptul că partea vătămată a încuiat ușa de acces în locuință, iar cheia o lasat-o deasupra ușii, așa cum făcea de obicei. Din declarația părții vătămate a reieșit faptul că ușa de la locuința a fost găsită în poziția inchisă neasigurată iar cheia de deasupra ușii lipsea. Totodată s-a mai stabilit faptul că în lada din podul locuinței se afla un borcan în care era ținută suma de circa 4000 lei, fiind sustras.

Tot joi, la ora 21.10, un tânăr de 21 de ani, din mun. Fălticeni, a sesizat faptul că în ziua de 26.06.2014, în intervalul orar 15.30-16.00, persoane necunoscute au pătruns în imobilul unde locuiește cu chirie, de unde au sustras o butelie. Autorii au pătruns pe ușa de acces ce era descuiată, în locuința susnumitului, de unde au sustras o butelie de gaz. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 250 lei.

De asemenea, joi, la ora 09.00, un bărbat de 59 de ani, din orașul Gura Humorului, a sesizat faptul că în noaptea de 25/26.06.2014, persoane necunoscute i-au sustras mai multe scule electrice  de la domiciliu.

Parte vătămată deţine la domiciliu un atelier pentru confecţionat mobilă. Autorii au pătruns printr-o fereastră lăsată deschisă în atelier, de unde au sustras trei maşini electrice de găurit, două ferăstraie electrice, un ferăstrău electric şi două flexuri.

Tot joi, la ora 07.40, Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de către un bărbat de 58 de ani, din localitate, despre faptul că în noaptea de 25/26.06.2014 persoane necunoscute i-au sustras din auto proprietate, parcat în curtea casei, suma de 3000 lei, cartea de identitate şi permisul de conducere.

Autoturismul aparţinând părţii vătămate se afla parcat în curtea casei, bărbatul lăsând cheile de la maşină pe un cui de pe grinda terasei din faţa casei.

În dimineaţa zilei de joi partea vătămată a observat că portiera dreapta faţă este întredeschisă, iar cheile lăsate în cuiul de pe grindă sunt sustrase.

Din autoturism s-a reclamat furtul unui portofel, în care se afla suma de 3000 lei, permisul de conducere, cartea de identitate.

Poliţiştii fac cercetări în toate aceste situaţii.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*