Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Noul regulament de organizare şi funcţionare al Centrului Cultural Bucovina, retras de pe ordinea CJ

Reuniunea deliberativului județean a debutat cu stângul. Consilierii judeţeni au retras, joi, de la dezbatere, noul regulament de organizare şi funcţionare al Centrului Cultural Bucovina, care urma să îl înlocuiască pe cel din 2011.Disensiunile au fost generate de faptul că documentele nu au fost întocmite corespunzător şi că se impun precizări suplimentare.

Potrivit documentului scos de la dezbateri, Centrul manageriat de Viorel Varvaroi funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean, iar metodologic se află sub îndrumarea Ministerului Culturii.

În structura judeţeană sunt cuprinse Direcţia Ansamblul Artistic Ciprian Porumbescu, Direcţia Şcoala de Arte Ion Irimescu şi Direcţia pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale.

Desemnarea reprezentantului legislativului judeţean în Consiliul Administrativ al Centrului Cultural Bucovina a stârnit discuţii aprinse, fiind avansate 3 propuneri :  Mihai Grozavu-PSD, Dan Dascălu-PDL și Cristina Teodorovici-PNL. În cele din urmă a fost votat cu 18 voturi social-democratul Mihai Grozavu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*