Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

FOTO Maşină a Poliţiei Fălticeni izbită de un BMW. Doi poliţişti au ajuns la spital

O masina a Politiei municipiului Falticeni a fost implicata, marţi, in jurul orei 14.30, intr-un grav accident de circulatie. Un autoturism marca BMW, de culoare gri metalizat, s-a izbit violent in masina folosita de Serviciul Judiciar al Politiei Falticeni, o Dacia Solenza, in localitatea Spataresti.
Soferul BMW-ului urca cu viteza Dealul Spatarestilor si, in curba de la baza acestuia, a derapat si a intrat pe contrasens  in masina in care aflau cei 2 politisti, Mirel H.(42 ani) si Valentin C.(45 ani).
Masina gri mergea cu viteza la deal si in buza pantei, chiar aici in curba, a intrat pe contrasens si a lovit Dacia. Am inteles ca este vorba despre o masina a politiei care se intorcea la sediu. Baiatul cu BMW-ul a fost vinovat de accident, s-a urcat pe cealalta masina dupa ce a pierdut controlul”, ne-a declarat un martor al accidentului.

Dupa acordarea primelor ingrijiri medicale, victimele au fost transportate la Spitalul municipal Falticeni, de unde au fost transferate la Spitalul Judetean Suceava pentru investigatii medicale amanuntite.
Mirel H. a suferit o fractura la mana dreapta pentru care, se pare, este necesara o interventie chirurgicala, iar Valentin C. a fost diagnosticat cu traumatism cranian inchis.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*