Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Ginerele preşedintelui României, suceveanul Radu Pricop, urmărit penal pentru fals şi înşelăciune

Foto: cancan.ro

Ginerele preşedintelui României, suceveanul Radu Pricop, este urmărit penal pentru fals şi înşelăciune încă de pe 26 mai. El este anchetat într-un dosar privind restituirea unor terenuri în judeţul Argeş.
Fiul fostului senator PSD de Suceava Radu Pricop s-ar fi folosit de documente false într-o dispută privind terenuri naţionalizate aparţinând familiei Brătianu şi ar fi încercat să obţină de la stat, împreună cu alte persoane, suma de 10 milioane de euro.

Potrivit Digi24, în acest proces a fost adus ca probă un certificat de deces fals, în contextul în care urmaşa familiei Brătianu era încă în viaţă.

Ştiu că va sta ca prioritate şi o întrebare foarte proaspătă legată de anunţul Parchetului cu începerea anchetei pe numele Pricop, ginerele meu. Nu ştiu despre ce e vorba, dar cu certitudine toţi românii trebuie să răspunda în faţa legii”, a declarat Traian Băsescu.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/reactia-lui-traian-basescu-privind-urmarirea-penala-a-ginerelui-sau-radu-pricop_153903.html#ixzz35TvFPrPm

Radu Pricop s-a căsătorit, pe 1 iunie, cu Ioana Băsescu, fiica președintelui Traian Băsescu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*