Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Incendiu de proporţii la gospodăria unui bărbat din comuna Râşca

Un incendiu de proporţii a distrus agoniseala de-o viaţă a unui bărbat din satul Jahalia, comuna suceveană Râşca. Detaşamentul de pompieri Fălticeni, împreună cu membrii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Rîşca şi Bogdăneşti şi ai Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă „Nico Pane” SRL Bogdăneşti au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului izbucnit la gospodăria lui Haralambie A.

La sosirea echipajelor, ardeau violent bucătăria de vară, adăpostul de animale şi acoperişul casei, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă. Extinderea incendiului a fost favorizată de vântul puternic şi de faptul că majoritatea construcţiilor erau din lemn.

Au ars bucătăria de vară pe 10 metri pătraţi, adăpostul de animale pe 96 de metri pătraţi, astereala acoperişului casei pe 80 de metri pătraţi, mai multe bunuri casnice, elemente de tâmplărie şi un atelaj hipo. De asemenea, flăcările au degradat planşeul şi pereţii portanţi ai locuinţei.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza coşului de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*