Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Aproximativ 200 de litri de motorină furaţi dintr-un autocar

Un bărbat de 60 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat, sâmbătă,  Poliția despre faptul că în noaptea de vineri spre sâmbătă, persoane necunoscute, i-au sustras din rezervorul autocarului ce aparţine unei societăţi de transport persoane și garat pe marginea DJ 208 B, în centrul comunei Siminicea, aproximativ 200 litri de motorină.

Din cercetări, polițiști au stabilit faptul că bărbatul este angajat în funcţia de conducător auto, iar în dimineaţa zilei de 22.06.2014 în jurul orelor 05.15, a plecat în cursă cu autocarul cu călători, iar la ieşirea din comuna Siminicea, acesta s-a oprit. În momentul în care a verificat rezervorul acesta a observat că lipseşte lacătul cu care era asigurat, iar rezervorul era gol.

Având în vedere faptul că în autocar se aflau călători, acesta a alimentat autocarul pentru a duce călătorii la destinaţie şi a anunţat poliţia că va reveni pentru a da relaţii cu privire la furtul combustibilului la întoarcerea din cursă în jurul orelor 08.30.

Cu această ocazie s-a constatat faptul că lăcaşul rezervorului prezenta urme de forţare , iar din interior lipsesc aproximativ 200 litri de motorină în valoare de circa 1.236 lei.

În cauză  a fost întocmit dosar penal faţă de autori necunoscuţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*