Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Dan Acibotăriţă cere ca stăpânii animalelor de companie să fie pedepsiţi de poliţiştii locali dacă patrupedele îşi fac nevoile în parc

Liderul organizaţiei sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriţă, susţine că ar trebui luate măsuri împotriva stăpânilor de animale care nu curăţă după ce patrupedele îşi fac nevoile în parcurile Sucevei.

Parcurile sucevene sunt zilnic murdărite de escremetele patrupezilor suceveni, fără să-i pese cuiva. Este jenant să vezi cum un câine care este plimbat prin parc, îşi face nevoile alături de copiii care se joacă. Ba mai mult, stăpânul câinelui lasă mizeria pe spaţiul verde şi pleacă mai departe, fără nicio jenă […] ar trebui pedepsiţi proprietarii acestor animale, de către poliţia locală, iar singura instituţie care poate să ia o asemenea decizie este Primăria mun.Suceava. Cu toţii iubim animalele, mai ales cele de companiei, dar trebuie să avem grijă de ele şi binenţeles de semenii din jur, altfel riscăm să trăim mai rău decât ele”, se arată într-un comunicat de presă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*