Sâmbătă 21 Septembrie 2024, Actualizat acum 264 zile 12:00 am

Ministrul Apărării l-a criticat degeaba pe primarul din Câmpulung Moldovenesc. Vezi de ce!

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a promis că va face demersuri pentru asfaltarea drumului spre Colegiul Militar din Câmpulung Moldovenesc. În lungime de aproximativ 700 de metri, respectiva porţiune este plină de gropi, iar Duşa l-a criticat pentru aceasta pe primarul de Câmpulung.

După ce a premiat cei mai merituoşi elevi şi i-a încurajat să devină “militari bine pregătiţi şi devotaţi ţării”, Duşa a promis că, până pe 15 septembrie, intrarea în Colegiul Militar va fi refăcută.

Este păcat ca brandul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Liceul Militar, să fie foarte aproape de Drumul European şi să vii pe un drum de pământ…Domnule primar, poate apăraţi şi dvs. brandul acesta! Până una – alta, că văd că cei de la administraţia locală se gândesc mai greu, am dispus eu ca până la începerea anului şcolar să fie asfaltat drumul” a spus Duşa.

Mai întâi, ministrul a adresat această solicitare primarului localităţii, Mihăiţă Negură, dar apoi a revenit, după ce a aflat că respectiva porţiune este administrată de Ministerul Apărării. Primarul liberal nu a avut nici o reacţie, deşi porţiunea de drum nu este în administrarea municipalităţii, ci a Colegiului Militar.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*