Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

Povestea care a impresionat Italia! Cum a ajuns un sucevean să-l antreneze pe şeful carabinierilor şi să câştige 100.000 de euro!

La doar 24 de ani, Steve Stefan Mancas a reusit sa castige increderea si respectul celor mai influenti oameni din Italia, pe care ii antreneaza intr-o sala exclusivista de sport!

Ceea ce unii vad doar in filmele de actiune, altii traiesc pe propria piele! Este cazul si unui roman de 24 de ani care a plecat in Italia in 2006, dupa parintii lui, care lucrau de ani buni acolo, scrie Cancan.ro.

Motivat de performantele fratelui sau, Mancas Eugen, un atlet cu rezultate exceptionale in strainatate, care a adunat patru medalii la saritura in inaltime, suceveanul si-a dorit sa devina antrenor de fitness inca din perioada liceului, atunci cand a inceput si un curs de specialitate. Asa a ajuns ca in ultimul an de liceu el sa devina deja antrenor de fitness. In urma cu patru ani el a inceput sa-i antrenze si pe gemenii celebri din Suceava, Mihai si Gabriel Vultur, si i-a dus printre primii cinci la un concurs European de fitness desfasurat in Italia. Stefan a urcat si el de mai multe ori pe podium la concursurile de fitness, unde a urcat pe podium, insa principal lui preocupare a fost sa lucreze mai mult pentru altii.

“In prezent lucrez la o sala de fitness exclusivista, din Verona, unde platesc 10.000 de euro pe an ca sa am la dispozitie spatiu de lucru cu toti clientii mei. Sunt mandru ca il antrenez pe unul dintre cei mai importanti comandanti ai carabinierilor, dar si fotbalisti din serie A, dar si pe sotiile lor. De asemenea, si fiul celebrului ciclist Francesco Moser este pregatit tot de mine, dar si multi luptatori din MMA”, a declarat Stefan pentru Cancan.ro .
Pentru ca a ajuns sa castige, in medie, aproape 100.000 de euro pe an, Stefan s-a gandit sa-si investeasca banii si in moda. Asa ca a creat o linie speciala de imbracaminte, cu ajutorul unui alt roman, colectie pe care o va prezenta la Miami, la sfarsitul lunii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*