Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Bărbatul bănuit de uciderea a trei femei rămâne în arest. Vezi declaraţiile lui!

Bărbatul de 56 de ani care este suspectat de uciderea a trei femei rămâne în arest. Magistraţii suceveni au prelungit, joi, mandatul de arestare emis pe numele bărbatului din Rădăuţ. Deşi e bănuit de trei crime, el a fost încătuşat pentru o tentativă de omor comisă acum 14 ani.

Rădăuţeanul a fost adus la Suceava pentru ca joi să compară în faţa instanţei. După circa un sfert de oră de audieri,Vasile  Lavric a spus la ieşire jurnalistilor că este  nevinovat şi că toate i se trag de la soacra lui, mama dispărutelor cu care a şi trăit.

“Sunt nevinovat. Nu am nicio legatura cu cele trei disparute. Nu am agresat-o pe niciuna si nu pot fi acuzat de tentativa de omor. Nicoleta a cazut peste mine si s-a lovit cu capul de soba dar dupa aceasta am mai trait cinci ani cu ea”, a spus Lavric.

El  a rugat ca presa sa nu-l faca “mancator de femei”,  pentru că nu a ,,mancat,,  niciuna .

Rog sa nu mai fiu facut mancator de femei pentru ca nu am mancat niciuna. O sa imi demonstrez nevinovatia. Soacra este vinovata de tot ce mi se intampla . Am trait cu ea si face asta din ura personala”, a mai spus Vasile Lavric.

Parchetul General precizează că „pe parcursul derulării cercetărilor au fost identificate înscrisuri din care rezultă că una dintre victime (n.r. – Nicoleta Lavric) ar fi fost agresată de o persoană în cursul anului 2000, fiind lovită cu un obiect contondent în cap, suferind leziuni traumatice care au necesitat internarea acesteia în spital”.

Vasile Lavric,fiind suspectul principal in acest caz , este acuzat pentru o  faptă descoperită după 14 ani, după ce anchetatorii de la Bucureşti au verificat mai multe documente medicale ale victimei şi au concluzionat că sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă de omor.

Lavric a primit 30 de zile de arest preventiv iar ulterior mandatul sau a fost prelungit cu inca 29 de zile, însă  in ambele situatii  decizia Tribunalului la Curtea de Apel București a fost contestata , el susținându-și în continuare nevinovăția.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vasile Lavric a cerut înlocuirea arestului cu măsura controlului judiciar. Vezi ce răspuns i-au dat magistraţii! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*