Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

CJ dă 30.000 de lei pentru alungarea păsărilor de pe Aeroportul Salcea. Vezi ce mai cumpără!

Consiliul Judeţean (CJ) Suceava organizează licitaţie pentru desemnarea firmei care să îi vândă un dispozitiv pentru alungarea păsărilor de pe Aeroportul Salcea. Potrivit caietului de sarcini, sistemul de îndepărtare a păsărilor de pe suprafeţele aeroportuare ar putea costa cel mult 30.000 de lei, acesta urmând a fio folosit imediat după redeschiderea aeroportului, aflat acum în proces de modernizare.

De asemenea, CJ mai cumpără un utilaj pentru deszăpezirea viitoarei piste extinse. Pentru achiziţia “utilajului multifuncţional dotat cu echipamente pentru deszăpezirea suprafeţelor aeroportuare”, judeţul a alocat 600.000 de lei

În proiectul de modernizare a aeroportului “Ştefan cel Mare” mai e prevăzută achiziţia unei benzi autopropulsate pentru încărcarea şi descărcarea bagajelor în şi din avion, cu 200.000 de lei, dar şi un echipament pentru pornirea aeronavelor echipate cu startere pneumatice la 300.000 de lei.

Totodată, CJ a lansat licitaţia pentru achizitia unei autospeciale pentru stingerea incendiilor de tipul celor utilizate pe aeroporturi, pentru dotarea Aeroportului „Stefan cel Mare” Suceava. Valoarea totala estimata este de 2 500 000 lei fara TVA.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*