Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Condamnat la închisoare după ce a încercat să violeze o minoră

Un tânăr, de 26 de ani, din comuna Şcheia a fost condamnat, vineri, de judecătorii Curţii de Apel Suceava la închisoare, după ce a încercat să violeze o minoră de 16 ani. Alin Nicuşor Dascălu a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru corupţie sexuală.

Toata povestea s-a petrecut, explica anchetatorii, pe data de 25 martie 2012.
In acea zi, inculpatul, se arata in rechizitoriul inaintat instantei de judecata, a consumat bauturi alcoolice la mai multe crasme din comuna. Spre seara, in jurul orei 20.00, in timp ce se deplasa prin comuna, s-a intalnit cu parintii victimei, dandu-si seama din discutia avuta cu acestia ca vor lipsi pentru cateva ore de la domiciliu. Apoi, cand a ajuns in dreptul casei victimei, a intrat in curte si mai apoi in locuinta, gasindu-le pe cele doua minore, cea mare la calculator, iar cea mica in pat.
Suspectul, arata procurorii, s-a dus la minora de 16 ani, i-a spus ca e frumoasa si ca-i place de ea, dupa care a inceput sa o mangaie pe piept, in zona coapselor si in zona genitala, propunandu-i sa intretina relatii sexuale. Adolescenta i-a spus sa plece din casa, in timp ce fetita de sase ani a inceput sa planga.
Inculpatul, in schimb, a strans-o pe adolescenta cu mana de gat si a lipit-o de perete, continuand sa o mangaie si sa o sarute, desi victima ii tot cerea sa o lase in pace si sa plece din locuinta.
Norocul victimei a fost ca in acele momente i-a sunat telefonul mobil, iar adolescenta i-a spus ca o suna tatal ei. Abia atunci, agresorul a parasit locuinta, speriat de consecinte.
Imediat dupa plecarea inculpatului, minora de 16 ani si-a sunat parintii si le-a povestit tot ce i s-a intamplat, acestia sesizand politia.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*