Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Detalii despre meniul de la botezul fiului tenorului sucevean Florin Budnaru. Vezi şi ce poreclă haioasă i-au pus părinţii bebeluşului!

Oana Ionita si sotul ei se pregatesc de botezul fiului lor care este rasfatatul familiei. Evenimentul va avea loc in acest weekend intr-un restaurant de lux din capitală, respectiv Jubile the Ballroom.

Porecla fiului meu e Burdusel pentru ca mananca mult. La intrare vom avea sampanie cu aur. Oferim magneti de frigider in loc de marturii. Tema botezului este muzica, deci totul e cu partituri sau note muzicale. Vor fi cam 100 de invitati. Mancarea este pentru toate gusturile, pentru vegetarieni si carnivori. Mihai Gainusa si Oana imi vor fi nasi. Voi vedea cat rezista micutul pentru ca oboseste. O sa il iau la restaurant, nu stiu cat va sta. Inca il alaptez, dar mai am la congelator rezerve. Nu m-am refacut total dupa nastere, am noroc cu grleznele subtiri. Nu m-am cantarit, nu vreau sa stiu. O sa vad in oglinda daca ajung la ce vreau, a marturisit Oana Ionita pentru Draga mea prietena.

Oana şi suceveanul Florin Budnaru au mers, miercuri, să aleagă meniul pentru botezul băieţelului lor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*