Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Zeci de şoferi au rămas fără permise în urma unei razii a poliţiştilor suceveni

În perioada 30 mai – iunie, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat acţiuni pe linia combaterii încălcării regimului legal de viteză şi depăşirii neregulamentare, precum şi a depistării conducătorilor auto, care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice. Au fost constatate 5 infracţiuni, au fost aplicate 636 de amenzi, în valoare de 181.961 de lei şi au fost reţinute 34 de permise de conducere.

Exemple:

 

–  Un bărbat de 33 de ani din municipiul Suceava a fost depistat conducând auto pe B-dul Sofia Vicoveanca din municipiul Suceava cu viteza de 108 km/h.

 

–  Un bărbat, de 30 ani din judeţul Bistriţa Năsăud, a condus auto, pe DN 17 cu viteza de 130 km/h, în zonă de limitare a vitezei de 30 km/h.

 

–  Un bărbat de 25 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, a condus pe DN 2E, pe raza localităţii Horodnic de Sus, un autoturism neînmatriculat.

 

–  Un bărbat de 40 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, a condus autoturismul pe strada Obcinii din localitate, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, însă a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*