Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Corina şi Sofia Vicoveanca au întreţinut atmosfera la nunta fiicei primarului. Printre invitaţi, Silviu Prigoană

Nunta fiicei primarului Ion Lungu, Ioana Lungu, a fost, sâmbătă, cu nu mai puţin de 700 de invitaţi. Printre aceştia s-a numărat şi Silviu Prigoană, care a mers neînsoţit deoarece este în plin scandal cu nevasta sa, Adriana Bahmuţeanu. De asemenea, au fost foarte mulţi oameni de afaceri, democrat-liberali, printre aceştia senatorul Gheorghe Fluture sau deputatul Ioan Bălan, dar şi prşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, senatorul Ovidiu Donţu şi deputatul Dumitru Pardău.
Atmosfera a fost întreţinută de cunoscuta artistă Corina, dar şi Sofia Vicoveanca şi Alexandru Recolciuc.

Cununia civilă și religioasă a avut loc  la biserica purtând hramul Sfântului Gheorghe al Mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava din curtea Mănăstirii Sf. Ioan cel Nou din Suceava, iar petrecerea la  Conacul Domnesc din Șcheia.

Ioana Loredana și Alexandru  sunt îndrăgostiți unul de celălalt de câţiva ani. Cei doi s-au cunoscut în Grecia când ambii se aflau în vacanța de vară. Ioana terminase clasa a VIII și plecase în vacanță într-o stațiune elenă, iar acolo avea să-l cunoască pe Alex. De atunci au rămas prieteni, prietenie care avea să se transforme într-o frumoasă poveste de dragoste.

 

 

 

 

 

 

 

 

GALERIE FOTO! Primarul Ion Lungu şi-a măritat fata


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*