Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Prima poză cu fetiţa sucevencei Anca Lungu! Micuţa are doar 1,9 kilograme

Anca Lungu a adus pe lume o fetiţă sănătoasă şi frumoasă, dar cu o greutate destul de mică. La nastere, copila, născută prin cezariană, a cântărit doar 1,9 kilograme.

Deşi naşterea nu era programată pentru astăzi, micuţa Natalia-Adriana s-a grabit puţin şi a văzut pentru prima dată lumina zilei astăzi, în jurul după-amiezii. Emoţionat, tatăl ei, Ştefan, a acordat un scurt intervit pentru Antena 1 in care a vorbit despre sentimentele care l-au încercat atunci când a devenit tătic.

“Sunt bine amândouă, mi s-au îmnuiat genunchii, abia pot să vorbesc. Natalia e un copil dorit, pe care l-am aşteptat mult. Mă bucur că s-a întâmplat ca ea să se nască în luma mai, la fel canunta noastră de anul trecut.

«Prinţesa linguriţă» e foarte foarte mică, are 1,9 kg. Am reuşit să-I anunţ pe bunici de vestea cea mare, dar încă nu am reuşit să o văd pe Anca, acum mă duc să o iau în braţe. N-am cuvinte să spun ce simt, e un sentiment unic. Micuţa e un copil frumos şi vesel, şi plânge, ceea ce e foarte bine”, a declarat el.

Sursa: Spynews.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*