Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Trei minori au dispărut din Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Suceava

Trei minori au dispărut din Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Suceava şi sunt căutaţi de poliţişti. Prima care a dispărut este Maria Adriana Moroşan, de 13 ani, cu domiciliul comuna Verești, judeţul Suceava, care la data de 22 mai a plecat din Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Suceava și nu a mai revenit.

Semnalmente: : înălţime 150-160cm, ten măsliniu, constituţie astenică , păr şaten-închis, tuns scurt, ochi căprui, fără  semne particulare.

La data plecării era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră şi bluză neagră cu roşu.

De asemenea, pe 25 mai, a plecat şi Marian Ionuţ Lungu, de 17 ani, cu domiciliul în comuna Ostra.

Semnalmente: înălţime 1,70 m, constituţie astenică, ten închis, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, nu este cunoscut cu semne particulare pe suprafaţa corpului.

La data plecării era îmbrăcat cu pantaloni de blugi de culoare albaştri, tricou cu imprimeuri multicolore iar în picioare avea încălţăminte tip adidas de culoare alba cu dungi bleumarin.

Tot pe 25 mai a plecat din centru şi Florin Ionuţ Arteni de 17 ani, domiciliat în comuna Rîşca, județul Suceava. Semnalmente: înălţime 1,70 m, constituţie astenică, ten deschis, faţă ovală, păr şaten închis vopsit în faţă blond, ochi căprui, nu este cunoscut cu semne particulare pe suprafaţa corpului. La data plecării era îmbrăcat cu pantaloni de blugi de culoare albastră şi tricou gri.

În cazul în care deţineţi date cu privire la aceşti tineri apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*