Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

„Zilele filmului românesc”, la Fălticeni

Proiectul cinematografic “Zilele Filmului Romanesc”, iniţiativă a casei de distribuţie Voodoo Films, condusă de Cristian Mungiu, va ajunge în perioada 2-3 iunie 2014 şi la Fălticeni. Evenimentul se află la a patra ediţie. Fălticeniul se află pentru a doua oară pe harta evenimentului, în urma parteneriatului încheiat cu Primăria Municipiului Fălticeni.

Obiectivele Zilelor Filmului Românesc sunt: promovarea la nivelul întregii ţări a producţiilor autohtone recente, facilitarea accesului publicului din oraşele fără săli de cinema la cele mai noi producţii româneşti, creşterea notorietăţii filmelor româneşti prin crearea de evenimente locale, creşterea notorietăţii filmelor documentare româneşti la nivel de ţară.

În Fălticeni vor fi programate şase proiecţii, la Centrul Cultural “Grigore Vasiliu Birlic”, cu filmele: Closer to the Moon, Când se lasă seara peste Bucureşti sau Metabolism, Love Building, Domnişoara Christina, Nuntă în Basarabia şi Condamnat la viaţă.Preţul unui bilet este de doar 5 lei! Biletele se găsesc la Centrul Cultural “Grigore Vasiliu Birlic” (Casa de Cultură).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*