Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Ceremonie militară şi religioasă la Suceava de Ziua Eroilor

Ziua Eroilor a fost marcată, joi, la Suceava, printr-o ceremonie  religiosa si militara organizată la Monumentul Eroilor din Cimitirul Pacea. Un sobor de preoți a oficiat o slujba de pomenire urmată de depunerea de coroane de flori  din partea autorităţilor şi instituţiilor publice. Au mai depus coroane de flori, reprezentanți ai partidele politice, asociațiile cadrelor militare în rezervă,veterani de război, unități de învățământ, silvicultorilor etc.

Nu au lipsit de la eveniment prefectul Florin Sinescu, vicepreședintele CJ,Alexandru Rădulescu, primarul Sucevei, Ioan lungu, șefii structurilor din teritoriu  ale ministerelor în subordinea cărora se află IPJ,IJJ,ISU, STS, SRI , unităților militare . La ceremonialul militar pe lângă fanfara Primăriei au fost  echipaje ale ISU, IJJ și Colegiului Militar Ștefan cel Mare din Câmpulung Moldovenesc.

Între unitățile de învățământ s-au aflat și elevi de la Școala Generală nr 3 din Suceava Ziua Eroilor este sărbătorită odată cu Înălţarea Domnului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*