Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Un sucevean, vedetă la PrimaTv

A terminat Facultatea de Actorie la U.N.A.T.C. şi a fost coleg de clasă cu Andreea Grămoşteanu şi Mirela Zeţa. Primul contact cu actoria l-a avut pe vremea când era elev la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, unde a făcut parte dintr-o trupă de teatru condusă de Andi Vasluianu.
Bogdan Cotleţ, căci despre el este vorba, este din Suceava şi se caracterizează ca fiind “un pic sincer, pseduo-inteligent şi câteodată inspirat”.
Potrivit Primatv.ro, Marlon Brando şi Meryl Streep sunt actorii săi preferaţi, iar “Eternal sunshine of the spotless mind”, cu Kate Winslet şi Jim Carrey în rolurile principale, este filmul său de suflet. Despre “Strălucirea eternă a minţii neprihănite”, aşa cum se traduce în limba română titlul peliculei, Bogdan spune cp e mult mai puţin pretenţios decât sună şi e un film care i-a plăcut enorm. “Deşi a avut un buget foarte mic, aceasta producţie a demonstrat că în cinematografie este nevoie în primul rând de idei şi mai puţin de bani. În genul ăsta de film mi-ar plăcea să joc”, conchide actorul.


Chiar dacă a jucat în producţii precum “California Dreamin’”, “Restul e tăcere”, “Tarantyno”, “Tache”, “Portretul luptătorului la tinereţe” sau “Poker”, dar şi în emisiuni de umor şi reclame, Bogdan Cotleţ este un tip modest. Întrebat cum se descurcă cu celebritatea, actorul răspunde sincer: „mă ruşinez destul de tare când mă mai recunoaşte cineva pe stradă.

Unora li se poate părea că nu sunt sociabil, dar de fapt e din cauza emoţiilor, pentru că nu ştiu să primesc complimente sau nu mă consider special în vreun fel.”

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*