Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Suceveanul Florin Budnaru îi face botez de fiţe fiului său. Uite cum arată invitaţia!

Oana Ioniţă şi soţul ei, tenorul Florin Budnaru se pregătesc intens pentru cel mai fericit eveniment din viaţa lor, botezul micuţului Mihai Maxim.

Fericiţii păinţi au intrat deja în febra pregătirilor pentru botezul fiului lor, Mihai în vârstă de aproape două luni. Perfecţionistă din fire, Oana s-a ocupat îndeaprope de toate detaliile fericitului eveniment alegând o locaţie cu un design romantic, special aleasă pentru a se încadra în tematica întregului botez. Mai mult decât atât invitaţia de botez este una cât se poate de specială, aceasta fiind realizată de un artist plastic care i-a stilizat pe toţi membrii familiei.

Cu o notă haioasă, ea surprinde înclinaţiile artistice ale celor patru: micuţul Maxim şi tatăl său, Florin cântă la microfon iar Oana şi fetiţa sa, Isabel sunt două balerine graţioase.

Micuţul Mihai Maxim va fi creştinat pe data la 8 iunie de naşii de cununie ai cuplului, Mihai Găinuşă şi soţia sa, Ioana. Evenimentul la care vor participa aproximativ 100 de invitaţi, va avea într-o locaţie exclusivistă din Bucureşti.

Sursa: Spynews.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*