Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Doi adolescenţi din Marginea au dispărut de acasă

Doi adolescenţi din Marginea sunt căutaţi de poliţişti după ce au dispărut de acasă, luni dimineaţă. Nicuşor Joltea şi Maloş Todirică, ambii de 17 ani, au plecat de acasă şi nu s-au mai întors, familiile acestora, îngrijorându-se, au cerut ajutorul oamenilor legii pentru a-i găsi.

Nicuşor Joltea are constituție atletică, înălțime 1,75 m, greutate 64 kg, față rotundă, ochi albaștri, păr șaten spre blond, tuns scurt. La data plecării purta o pereche de blue jeans maro deschis, un tricou albastru, un pulover de lână albastru închis cu fermoar și era încălțat cu o pereche de adidași de culoare verde cu albastru.

Maloş Todirică are o constituție atletică, înălțime 1,82 m, 74 kg, față ovală, ochi căprui, păr blond tuns foarte scurt. La data plecării purta o pereche de pantaloni de trening de culoare neagră, un tricou negru cu inscripția NIKE, un pulover de trening alb-albastru, având inscripții de culoare albă și era încălțat cu o pereche de adidași albi cu albastru.

În cazul în care deţineţi date cu privire la aceste persoane apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*