Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Aproximativ 1.500 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră vor supraveghea desfăşurarea alegerilor la Suceava

Un număr de 1117  de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne sunt angrenați, la data de 25 mai a.c., în județul Suceava, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, precum și pentru protecția celor 553 de secţii de votare,  pe timpul alegerilor pentru Parlamentul European.

Pentru asigurarea unui proces electoral corect şi echidistant, la nivelul judeţului Suceava, pe timpul desfăşurării alegerilor membrilor din România pentru Parlamentul European, vor fi angrenaţi peste 549 poliţişti, 82  polițiști de frontieră, 262 jandarmi şi 224  pompieri.  1117 angajați M.A.I. vor asigura protecția celor 553 de secţii de votare, amplasate în 508 locuri. Alţi 270 de poliţişti, în perioada desfăşurării procesului electoral, se vor afla în stradă, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale.

De asemenea, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, la nivelul județului, vor acţiona, conform competenţelor, 58 de poliţişti, constituiţi în 26 echipe operative

Totodată, a fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 22 angajați M.A.I., care va fi în permanenţă pregătit să acţioneze, dacă situaţia operativă va impune acest lucru.

Astfel, în total, peste 1467  de angajați M.A.I. vor fi angrenaţi în misiuni, duminică, 25 mai 2014, pentru buna desfăşurare a scrutinului electoral.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*