Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Incendiu uriaş la gospodăria unui bărbat din Stamate. Vezi care sunt pagubele!

Incendiu uriaş, vineri, la gospodăria unui bărbat din satul Stamate, comuna suceveană Fântânele. Militarii Detaşamentului de pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Fântânele, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Liviu A.Z..

La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodăreşti, existând pericol de propagare la casa de locuit (P+1+M).

Incendiul a fost lichidat în aproape trei ore. Au ars depozitul de furaje pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, acoperişul adăpostului de animale pe 30 de metri pătraţi, bucătăria de vară pe 27 de metri pătraţi, 1.000 kilograme de fân, 10.000 kilograme de porumb, trei metri cubi lemn de foc şi 1.000 kilograme de plante furajere. Flăcările au degradat cinci metri pătraţi din acoperişul casei, patru geamuri termopan şi izolaţia termică pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuitul produs la un conductor electric improvizat”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat locuinţa proprietarului cu bunurile aferente.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*