Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Cinci persoane suspectate de nouă furturi, depistate de poliţişti. Două au fost reţinute!

Cinci persoane suspectate de nu mai puţin de nouă furturi au fost prinse de poliţiştii suceveni.

Joi, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Fălticeni, au stabilit faptul că un bărbat de 34 ani, din municipiul Fălticeni, este persoana bănuită de comiterea  infracțiunii de furt calificat ce face obiectul unui dosar penal înregistrat inițial cu autori necunoscuţi.

Astfel în noaptea de 19 spre 20 aprilie 2014, bărbatul a pătruns în boxa aparținând unui bărbat de 42 ani, din municipiul Fălticeni, de unde a sustras mai multe lansete de pescuit și produse alimentare, valoarea prejudiciului cauzat fiind de circa 500 lei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, iar vineri urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea față de acesta a măsurii de arestare preventivă.

 

Tot  joi, în urma activităților întreprinse, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei au reușit identificarea persoanei bănuite de săvârşirea celor 5 furturi din autoturisme comise în noaptea de 11 spre 12 mai 2014, de pe raza municipiului, de unde au fost sustrase trei stații auto, un GPS, un radio CD și alte bunuri, în persoana unui bărbat de 20 de ani, din orașul Gura Humorului.

Fiind  audiat, cel în cauză a recunoscut comiterea faptelor, fiind reținut pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul  a fost introdus în  arestul I.P.J. Suceava.

 

De asemenea, joi o patrulă din cadrul Poliției municipiului Suceava a fost sesizată de o femeie de 36 ani, din localitate, gestionară la  un magazin, despre faptul că o persoană de sex masculin i-a sustras din poșeta ce o avea în incinta magazinului portmoneul cu suma de 12 lei, mai multe carduri și acte de identitate.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, a fost identificat un minor de 15 ani, din comuna Ostra, care avea asupra sa actul de identitate al reclamantei, portofelul fiind recuperat ulterior.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Agenţii Postului de poliție Sadova au fost sesizați joi de o femeie de 42 ani, din  localitate despre faptul că, în cursul zilei, în lipsa membrilor familiei, persoane necunoscute, au pătruns în locuință și i-au sustras mai multe bijuterii din aur și argint în valoare totală de circa 5.000 lei.

În urma activităților desfășurate de polițiști a fost identificat autorul faptei ca fiind un minor, de 15 ani, din comuna Pojorâta, de la care au fost ridicate toate bijuteriile şi predate părţii vătămate.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

De asemenea, joi, echipaj de poliţie din cadrul Poliției municipiului Suceava a depistat pe strada Zorilor din localitate, un tânăr de 24 de ani, iar în urma investigaţiilor s-a stabilit faptul că acesta a spart geamul de la uşa de acces într-un magazin.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de miercuri spre joi , după ce a consumat băuturi alcoolice,  bărbatul s-a deplasat pe strada Zorilor şi folosind o piatră, a spart geamul uşii de acces al unui magazin și a intrat în interior, cu intenţia de a sustrage bunuri.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt calificat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*