Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Au intrat cu maşinile în copac din cauza vitezei

Accidente, joi dimineaţă, în localităţile Marginea şi Frumosu din cauza unor şoferi mult prea grăbiţi. Primul eveniment rutier a avut loc la 00.34, pe DN 17 A în interiorul comunei Marginea. Un bărbat de 50 ani din comuna Arbore, în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă la stânga, datorită vitezei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un copac de pe marginea carosabilului, autoaccidentându-se uşor.

Conducătorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat la spital probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cel de-al doilea accident a avut loc la ora 00.45, pe DC Deia în interiorul comunei Frumosu,  o femeie de  23 ani din localitate, în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă la dreapta, datorită vitezei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi intrat într-un copac de pe marginea carosabilului, autoaccidentându-se uşor.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul, etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*