Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Cartel Alfa îi îndeamnă pe suceveni să meargă la vot, dar să nu voteze niciun partid politic

Filiala suceveană  Cartel Alfa a demarat acţiuni de sensibilizare a  electoratului chiar cu câteva zile înainte de alegerile europarlamentare.
Preşedintele Traian Pădureț  recomandă  “membrilor de sindicat şi nu numai” să meargă la vot şi să nu voteze lista de candidaţi ai niciunui partid politic.
În opinia lui, motivele sunt promisiunile pe care partidele încearcă să ni le vândă din nou, cerând noi termene de realizare, în fapt nişte minciuni perpetue, interesul partidelor de a menţine relaţia dintre angajaţi şi angajatori precum cea dintre sclavi şi stăpân, lipsa măsurilor de creare şi pastrare a locurilor de muncă de calitate, continuarea politicilor fiscale care măresc nedreptăţile sociale, lipsa de acţiune împotriva fraudei şi evaziunii fiscale şi imposibilitatea de a creşte veniturile prin negociere colectivă cu angajatorii.
“Filiala Suceava Cartel ALFA va împărti cetăţenilor 5.000 fluturaşi şi afişe în ziua de vineri – 23 mai în localităţile Suceava, Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei.
Parte din aceşti fluturaşi vor fi introduşi în cutiile poştale ale cetăţenilor” a conchis Pădureț.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*