Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Bărbatul care şi-a ucis soţia la Câmpulung şi-a anunţat gelozia şi pe internet: Ţine minte, dacă simt că te joci cu inimioara mea voi schimba foaia!

Bărbatul de 39 de ani care şi-a ucis cu sânge rece soţia într-un apartament din Câmpulung Moldovenesc şi-a anunţat gelozia şi pe internet. Vasile Negru a postat pe pagina sa de socializare mai multe citate prin care îşi exprima neliniştea din viaţa amoroasă.

„Ţine minte…voi fi mereu lângă sufletul tău, dar dacă simt că te joci cu inimioara mea voi schimba foaia!”, a postat Vasile Negru pe pagina sa de Facebook.

Din postările sale reiese de asemenea că era foarte îndrăgostit, dar iubirea s-a dovedit a fi bolnăvicioasă. Marţi, bărbatul şi-a bătut crunt soţia, din cauza geloziei, şi apoi a înjunghiat-o. Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, bărbatul a târât-o pe scări până în faţa blocului. El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri va fi dus în faţa judecătorilor Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă.

Cei doi au împreună o fetiţă de patru ani, care, din fericire, în momentul producerii crimei, se afla la bunicii săi din Bârlad.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Şi- a ucis soţia cu 47 de lovituri de cuţit pentru că voia să divorţeze. Vezi ce pedeapsă a primit! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*