Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Au ajuns-o blestemele! Sora Laurei Lavric a fost victima unui accident extrem de neplăcut!

De cand a inceput razboiul cu Laura Lavric, sora ei, Ecaterina Traian o tine din necaz in necaz. De curand, a simtit blestemele pe propria piele. Ecaterina si-a rupt o mana, iar medicii au avertizat-o ca o sa aiba de tras cel putin inca un an!

In ultima perioada, scandalul dintre surorile Lavric pare ca s-a mai linistit putin. Greu de crezut ca cele doua ar putea sa faca vreodata pace, important este insa ca au incetat sa-si mai arunce acuzatii dure.

Mai grav este insa ca blestemele Laurei Lavric din vreme in care se balacareau mai ceva ca la usa cortului par ca s-au cam prins de sora ei, Ecaterina. De curand, sora cantaretei a cazut si s-a ales cu o mana rupta. Insa, din pacate, nu este vorba despre o simpla fractura. Ruptura s-a produs in mai multe locuri si, implicit cu aschii de os care ii dau mari batai de cap.

Acum, Ecaterina Traian se chinuie sa se refaca, insa medicii au avertizat-o ca ar putea sa treaca si un an de zile pana sa-si revina complet. Asa ca sora Laurei Lavric mai are mult de tras pana sa se insanatoseasca.

In toamna lui 2012, sora mai mica a Laurei Lavric si-a varsat tot oful pe care l-a tinut in suflet o viata intrega. Femeia care locuieste cu familia in Canada a declarat ca toate discutiile au pornit de la mama lor, pe motiv ca si-ar fi dorit ca al doilea copil sa fie baiat. Fiind un copil nedorit, Ecaterina a fost defavorizata de mama ei inca de mic copil.

Sursa: Cancan.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*