Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Teodor Baconschi la Suceava: Elena Udrea a alocat fonduri pentru Muzeul Ion Irimescu din Fălticeni

Candidatul la europarlamentare Teodor Baconschi ( PMP ) a rămas impresionat de exponatele şi sediul Muzeului de Artă  Ion Irimescu Fălticeni, dar nu a pierdut prilejul să arunce săgeţi spre actuala guvernare.

Vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul Organizaţiei Judeţene, el a menţionat că lucrările de modernizare care au avut alocate 1,3 milioane de euro şi s-au făcut în mandatul şi sub semnătura Elenei Udrea

“Maestrul Irimescu a lăsat prin testament o clauză care cere ca proiectul să se dezvolte şi ca un Centru de cercetare şi creaţie. Elena Udrea a alocat fonduri pentru ca fosta clădire a Prefecturii de Baia să fie reabilitată, muzeul e foarte frumos, un punct de atracţie pentru Fălticeni, însă, de când a venit USL la putere bineînţeles au încetat investiţiile, aşa încât proiectul stagnează ! Dar ne-am bucurat să vedem că cele câteva sute de opere ale maestrului Irimescu sunt găzduite cum se cuvine într-un muzeu de talie europeană şi că acest lucru este legat de guvernarea noastră” a apreciat Baconschi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*