Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Patronul caselor de schimb valutar Kantor s-a sinucis

Patronul caselor de schimb valutar Kantor şi-a pus capăt zilelor, duminică, după ce s-a electrocutat pe calea ferată. Sorin Rotariu a atins  de pe un pod al şoselei de centură, cu o bucată de metal, firele de înaltă tensiune ale căii ferate, iar acest lucru i-a curmat viaţa.

Valutistul de 51 de ani a lăsat un bilet de adio, în care susţine că a recurs la acest gest pentru că era bolnav de cancer şi oricum urma să mai trăiască doar câteva luni. Apropiaţi ai lui Rotaru susţin că acesta nu ar fi singurul motiv pentru care a recurs la acest gest extrem. În urmă cu câteva luni, casele de schimb valutar au fost închise de autorităţile sucevene.

Rotariu a devenit cunoscut după ce, în ianuarie 2011, i-a sechestrat în garajul locuinţei sale pe nevasta sa, o cumătră şi doi călugări pe care i-a speriat trăgând mai multe focuri de armă în podeaua garajului. El a sunat la starețul Mănăstirii din localitatea Poiana, comuna Brusturi, județul Neamț  pentru a trimite un preot  ca să jure, în fața lui, a soției și a unei vecine, că nu mai bea. Intenția i s-a schimbat însă brusc. A încuiat ușa la garaj, a scos pistolul și i-a ținut acolo cateva ore. Acesta s-a întâmplat la două săptămâni, după ce  valutistul a băut și și-a bătut nevasta.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*