Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Catalin Predoiu și Monica Macovei alături de Orest Onofrei, în campanie electorală la Suceava. Flutur: Mă așteptatți în 2016! Vin!

Conducerea democrat liberală în frunte cu  Catalin Predoiu  crede  că are toate șansele să reintre la guvernare peste 2 ani. La  lansarea candidaților la alegerile europarlamentare, de sâmbătă după-amiază, la Casa de Cultură din Suceava, în prezența a aproximativ 1000 de simpatizanți, deputatul Ioan Bălan  a spus pe un ton răspicat că “din 2016 Gheorgh Fluture  va veni din nou la conducerea Consiliului Județean pentru a găsi județul măcar acolo unde l-a lăsat, deși nu prea cred, pentru că PSD nu a derulat niciun proiect nou”.

Candidatul la alegerile europarlamentare, Orest Onofrei , a ținut să precizeze, în aplauzele frenetice ale celor prezenți, că nu numai Flutur  va conduce, din 2016, administrația județeană, ci și că “Bălan va fi viitorul primar al Sucevei, iar Cătălin Predoi  președintele țării”.

Nici Predoiu nu s-a lăsat mai prejos. Dezbrăcându-și sacoul și suflecându-și mânecele de la cămașă, el a precizat că “armata PDL va trece peste PSD și va aduce alt viitor pentru România”, dar și că “sucevenii vor avea numai de câștigat cu Fluture  președinte de Consiliu Județean și cu Bălan  primar”.

În cuvântul său, liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur  a menționat că “atunci când mă voi întoarce la Consiliul Județean, nu-mi voi schimba năravul, voi pune oamenii la muncă” și a încheiat clar “Mă așteptați în 2016 ? Vine Flutur!”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*