Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Corneliu Vadim Tudor, despre alegerile europarlamentare: Se va fura la 6 mâini

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat, joi, la întâlnirea cu membrii  și simpatizanții partidului pe care îl conduce că la alegerile europarlamenatre din 25 mai va fi o fraudă electorală de proporții. El a spus că  Gabriel Oprea a avut o întâlnire secretă în miez de noapte cu Traian Băsescu la Palatul Cotroceni și au băutut palma.

Vicepremierul Gabriel Oprea a stabilit cu Traian Băsescu ca nimeni să nu conteste alegerile după această fraudă, pentru că, probabil, le vor  conveni ambelor tabere”,  a spus  Vadim.

Europarlamentarul în exercițiu dar candidat pentru un nou mandat la PE a consideră că bătălia pentru noua preşedinţie a Comisiei Europene este una crâncenă, motiv pentru care atât socialiştii cât şi popularii europeni contează pe un număr cât mai mare de europarlamentari aleşi din partea partidelor din România afiliate la familiile politice europene „şi atunci vor fura la 6 mâini”.

Astfel, potrivit lui Corneliu Vadim Tudor, PSD, condus de Victor Ponta, ar trebui să ocupe 16, dintre cele 32 de locuri  rezervate ţării noastre în Parlamentul European.

Pe de altă parte, Traian Băsescu a promis PPE că o să aducă mai multe voturi decât îl pot ţine balamalele. Şi, de aceea, vicepremierul Gabriel Oprea a stabilit cu Traian Băsescu ca nimeni să nu conteste alegerile după această fraudă, pentru că, probabil, le vor conveni ambelor tabere”, a spus liderul PRM.

El a precizat că se va  „fura la urne, pe traseu cu ajutorul buletinelor de vot şi pe softul Biroului Electoral Central”.  Cât privește sondajele de opinie care dau PRM cu un  procent destul de mic, Corneliu Vadim Tudor a spus că sunt „sondajele mincinoase” făcute de institutele specializate,  dar în opinia sa PRM are a „în mod cert peste 10%, sau chiar mai mult”.

Liderul PRM l-a criticat dur pe premierul Victor Ponta, reamintind despre plagierea lucrării de doctorat  , de faptul că nu a înfiinţat măcar o parte din milionul de locuri de muncă promise în campania electorală trecută și de faptul că soția lui, Daciana Sârbu, ca și alte trei neveste de oameni cu funcții între care și soția lui Crin Antonescu,catalogate ca mute în PE candidează din nou la alegerile europarlamenatre.

Trebuie precizat că liderul PRM a revenit la Suceava după 12 ani  .

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*