Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Autoturismul unui polițist, spulberat de tren

Un polițist s-a asles cu mașina avariatăă după ce nu s-a asigurat la trecere de nivel de cale ferată. Autoturismul a fost lovit de tre. Miercuri după amiază,  Vasile Sandu, agent de politie la Biroul Ordine și Siguranță Publică din cadrul Poliției municipiului Fălticeni,  se deplasa cu autoturismul personal dinspre localitatea Basarabi spre domiciliu.
Mașina polițistului a fost lovită de tren, după ce omul legii nu a acordat prioritate la trecerea la nivel cu calea ferată Basarabi, chiar când acesta se apropia.

Autoturismul implicat, un Volkswagen Passat de culoare verde, model mai vechi,  a fost târât zeci de metri de tren și, cu toate că mașina a avut serios de suferit, șoferul a scăpat viu și nevătămat, doar cu câteva zgârieturi.

După accident, autotursimul a fost dus în ograda gospodăriei acestuia, situată la câteva sute de metri de impactul cu trenul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu  a declarat că polițistul Vasile Sandu , lucrător în cadrul Biroului Ordine și Siguranță Publică al Poliției municipiului Fălticeni a fost autorul   unui accident rutier, fără a suferi leziuni, și, conform probei cu etilotestul, nu consumase băuturi alcoolice, fapt ce urmează a fi verificat și prin probele de sânge recoltate la spital.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*