Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Crin Antonescu, la Suceava: „Niciun şef de stat nu s-a compromis vreodată să îmbrace tricoul unui partid în timpul campaniei, în vreme ce el este preşedintele tuturor românilor”

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a  catalogat gestul șefului statului de a purta tricoul PMP ca fiind jenant și nu trebuie luat în serios.

Niciun şef de stat nu s-a compromis vreodată să îmbrace tricoul unui partid în timpul campaniei, în vreme ce el este preşedintele tuturor românilor.Este un lucru trist pentru el ,caraghios .Aceaste apariții a lui Traian Băsescu cu tricoul inscripționat cu mărul  sunt neaste”, a spus Antonescu .

Liderul PNL a spus despre Ponta că a ajuns să confunde bugetul statului cu bugetul partidului său şi că împarte banii din vistieria contribuabililor doar celor care îl sprijină.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, la Suceava, că PNL nu intenţionează să facă noi alianţe politice, instituţionale. El a subliniat că atunci când a amintit  despre o alianţă anti-PSD a făcut referire la necesitatea corelării eforturilor celor care nu vor ca ţara “să încapă, toată, pe mâna PSD”.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*