Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Preşedintele filialei judeţene a Partidului Verde condamnă autorităţile sucevene că nu interven în cazul poluării apelor cu deşeuri

Preşedintele filialei judeţene a Partidului Verde, Dan Acibotăriţă, condamnă autorităţile sucevene din cauza faptului că nu iau nicio măsură în cazul poluării râurilor din judeţ. Potrivit acestuia, poluarea râurilor reprezintă un risc pentru mediu, dar şi pentru sănătatea sucevenilor.

„Duceţi-vă în zona râului Bistriţa, la barajul din zona Zugreni, sau la barajul de la Bicaz, să vedeţi cum plutesc sute poate chiar mii de peturi. Duceţi-vă de-a lungul râului Suceava sau a Moldovei să vedeţi cum sunt depozitate pe margine sute de tone de gunoi menajer, fără ca cineva să facă ceva. Cu alte cuvinte veţi avea în faţă o imagine infiorătoare şi dezolantă, referitor la modul cum arată o apă curgătoare în România anilor 2014”, se arată într-un comunicat de presă.

În schimb, Acibotăriţă a apreciat că s-au luat măsuri pentru toaletarea şi igienizarea parcului din Vatra Dornei.

Trebuie să recunoaştem că parcul dornean acum arătă altfel, este curat, copacii uscaţi şi bolnavi au fost tăiaţi, iar ceilalţi au fost igienizaţi şi numerotaţi”, susţine Acibotăriţă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*