Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Vezi ce zone au fost amenajate pentru picnic în judeţul Suceava!

În municipiul Suceava sunt amenajate trei locuri care pot fi folosite pentru picnic. Unul dintre acestea este situat în apropierea pădurii Zamca, lângă fostul cartrodom, al doilea este în cartierul Burdujeni, lângă o pădure, iar al treilea se află lângă două iazuri într-o zonă care a aparţinut RAAPPS.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că cele trei zone de picnic au fost salubrizate, potrivit Mediafax.

Sucevenii preferă însă să facă picnic în zona de munte a judeţului, fiind amenajate locuri de picnic pe principalele trasee turistice, între Suceava şi Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc-Vatra Dornei, Suceviţa-Moldoviţa, Moldoviţa-Sadău, dar şi în Masivul Rarău.

Directorul Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Ciobanu, a declarat pentru Mediafax că Direcţia Silvică a amenajat zone de picnic pe principalele trasee turistice, care sunt folosite de turişti, dar că mai sunt persoane care fac grătar şi în zone interzise, acestea fiind amendate.

Mai sunt şi cei care fac grătar în locuri neamenajate, dar sunt sancţionaţi. Din ce în ce mai rar sunt astfel de cazuri. Lumea începe să se alinieze la standardele europene”, a afirmat Ciobanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*