Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Tragedie! Un bărbat a murit după ce casa i-a luat foc

Tragedie, joi dimineaţă, în comuna suceveană Siminicea. Un bărbat de 53 de ani, B.V., şi-a pierdut viaţa după ce casa în care locuia a fost mistuită de un puternic incendiu. Militarii Detaşamentului de pompieri Suceava şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Siminicea au intervenit, cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Vasile S., din comuna Siminicea.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau violent la o casă bătrânească, existând pericolul de propagare la o altă locuinţă şi la o anexă, aflate în curtea aceleiaşi gospodării. În momentul în care proprietarul a anunţat izbucnirea incendiului la numărul unic de urgenţă 112, a menţionat faptul că în casa care ardea s-ar putea afla o persoană. Ulterior, pompierii militari au găsit în interior trupul carbonizat al unui bărbat, B.V., în vârstă de 53 de ani.

Au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi şi bunurile din interiorul unei camere (mobilier şi obiecte de uz casnic). S-au degradat finisajele din interior, izolaţia exterioară a casei învecinate pe o suprafaţă de 25 de metri pătraţi şi elementele de tâmplărie de la ambele locuinţe.

Cauza probabilă de izbuncire a incendiului a fost efectul termic produs de o ţigară. Se pare că victima ar fi adormit cu ţigara aprinsă”, susţin pompierii.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*