Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

O zi onomastică s-a transformat într-un coşmar. Scandal de proporţii între două familii

Scandal uriaş, miercuri seară, la Păltinoasa. Poliţiştii au fost sesizați de un localnic de 31 de ani, despre faptul că o familie, tulbură ordinea și liniștea publică.

Oamenii legii deplasați  la locuința reclamatei, o femeie de 51 de ani, a identificat mai multe persoane, care serbau o zi onomastică, folosind pentru distracție un aparat care difuza muzică la intensitate maximă, prin aceasta tulburându-se ordinea și liniștea publică.

Între cele două familii a izbucnit un conflict verbal, care ulterior a degenerat, ambele părți aruncând cu pietre unii asupra altora.

Întrucât în incident erau angrenate mai multe persoane, s-a solicitat intervenția Serviciului Acţiuni Speciale Suceava, care a aplanat scandalul.

În urma conflictului, o femeie a suferit leziuni corporale, fiind transportată la spital pentru investigații medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de reclamant, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe şi faţă de alte persoane de 21 de ani, 43 de ani și 46 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii publice”, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*