Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni va fi Centrul zonal de selecţie pentru candidaţii din mai multe judeţe ale Moldovei

În baza prevederilor Ordinului ministrului afacerilor interne nr. 30/ 2014 pentru aprobarea metodologiei de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, sesiunea 2014 şi a Dispoziţiei Directorului General al Direcţiei Generale Management Resurse Umane nr. II/ 519 din 07.04.2014, la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni va fi organizat în acest an Centrul zonal de selecţie Fălticeni pentru candidaţii din judeţele Bacău, Botoşani, Covasna, Galaţi, Harghita, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui, Vrancea.

Potrivit informaţiilor transmise printr-un comunicat de presă, tinerii din judeţele menţionate, care doresc să fie recrutaţi pentru a participa la concursul de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti, trebuie să se prezintă la unităţile teritoriale ale Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă – structura de resurse umane, în funcţie de locul de domiciliu înscris în cartea de identitate şi vor susţine probele eliminatorii din etapa I la centrul zonal Fălticeni.

Probele eliminatorii constau în evaluarea psihologică, examinarea medicală, verificarea aptitudinilor fizice şi se vor susţine în trei serii: prima serie – 26 aprilie 2014; a doua serie – 14 iunie 2014; a treia serie – 11 august 2014.

Pentru prima serie au optat să participe 12 candidaţi: 7 din judeţul Neamţ, 3 din Galaţi şi câte unul din Suceava şi Botoşani. Candidaţii se vor prezenta la centrul de selecţie la data pentru care au optat, având asupra lor cartea de identitate sau paşaportul, precum şi echipamentul sportiv. Candidaţii care nu au promovat proba de verificare a aptitudinilor fizice se pot înscrie pentru o nouă susţinere a acesteia şi în a doua, respectiv a treia serie a etapei I de selecţie. Rezultatele etapei I de selecţie vor fi comunicate Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” – Boldeşti, unde candidaţii vor susţine proba de cunoştinţe la data de 10 septembrie 2014.

Alte centre zonale sunt organizate în Boldeşti la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” şi în Cluj Napoca la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*