Marti 18 Iunie 2024, Actualizat acum 169 zile 12:00 am

Nechifor: „Ne dorim foarte mult ca situaţia politică şi socială în Ucraina să fie stabilă”

Președintele Consiliului Județean Suceava ,Cătălin Nechifor a declarat în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și omologul său din Regiunea Schwaben că la cei 17 ani de parteneriat cu partea germană au fost înregistrate progrese în câteva domenii importante cum ar fi cel al protecției copilului, a învățământului, social si sănătate.

Am avut azi un moment de trecere in revista a celor 17 ani de parteneriat. In viata de zi cu zi uitam ceea ce am facut si e important sa ne aducem aminte impreuna. Pentru Suceava, relația privilegiata cu Schwaben a schimbat cateva domenii importante. Pot spune foarte apasat pentru ca am avut ocazia sa vad cu ochii mei asta. Expertiza germana ne-a folosit foarte mult in demersul de reformare a institutiilor sociale” a spus Nechifor.El speră ca situația politică și socială din Ucraina să fie stabilă pentru ca parteneriatul cu regiunea Cernăuți să funcționeze mai departe.

Ne dorim foarte mult ca situatia politica si sociala in Ucraina sa fie stabila astfel incat ce am construit pana acum impreuna sa poata merge mai departe. Atat Germania cat si Romania au avut pozitii clare referitoare la Ucraina si ce facem noi aici cred ajuta la bunastarea europeana”, a spus șeful administrației județene.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*