Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

În Noaptea de Înviere, Elena Udrea a fost înconjurată de PMP-iștii suceveni

Prospătul membru PMP, Elena Udrea, care este și parlamentar de Neamţ, a fost înconjurată de conducerea PMP Suceava în frunte cu liderul județean, Corneliu Popovici.

Nu trebuie omis faptul că Popovici ,în perioada când  Udrea a fost ministru al Turismului, acesta a fost secretar de stat și era supranumit „liftierul”.

Fosta blondă de la Cotroceni a luat lumina sfântă la o mănăstire din zona Humorului ,având alături mama dar și membrii formațiunii din care face parte.  Ea s-a îmbrăcat în costum popular tradițional din zona Bucovinei,de altfel nu mai este o noutate că  atunci când este într-o anumită zonă, Elena Udrea se îmbracă specific zonei

Din Bucovina, va urez sarbatori fericite, cu gânduri bune, linişte şi bucurie! Să aveţi parte de tot ceea ce vă face fericiţi, să vă bucuraţi de cei dragi şi să trăiţi din plin minunea Învierii! Sunt gânduri pe care le îndrept din suflet către toţi cei care nu şi-au pierdut speranţa şi au încrederea în ziua de mâine.
Paşte fericit tuturor
” a postat Elena Udrea pe facebook.

Sâmbătă, parlamentarul de Neamț a vizitat Sucevița și s-a fotografiat cu omul de afaceri Dumitru Mihalescu, fost candidat la parlamentare din partea PDL pe această zonă.

Și cum parlamentarii vor să ne dea impresia mereu că se pricep la toate, Elena Udrea a postat tot pe facebook poze în care ne arată cât de bine se pricepe la frământat colaci.

„ Împreună cu gospodinele din Bucovina tocmai am pregătit coşul cu bucate de sfinţit pentru noaptea de Înviere”, mai spune pe același cont parlamentarul de Neamț.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. În Noaptea de Înviere, Elena Udrea a fost înconjurată de PMP-iștii suceveni | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*