Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Un poliţist de frontieră a intrat cu maşina într-un suspect de contrabandă

Un poliţist de frontieră de la SPF Brodina a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 60 de zile după ce, luni, a lovit cu autospeciala MAI pe care o conducea un autoturism condus de un bărbat suspect de contrabandă, care a refuzat să oprească la semnul oamenilor legii.

Daniel Simota l-a urmărit pe indivit în Vicovu de Sus, iar la un moment dat l-a depăşit cu autoturismul şi a intrat în maşina condusă de suspect. Atât autospeciala MAI, cât şi celălalt autoturism au fost avariate, dar nimeni nu a fost rănit. Poliţiştii de la Rutieră au făcut cercetări la locul accidentului şi i-au testat pe cei doi şoferi cu etilotestul. Niciunul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice.

Potrivit acestora, vinovat de producerea accidentului este poliţistul de frontieră care nu a păstrat distanţa legală faţă de maşina suspectului. Poliţistul de frontieră a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile. În plus, suspectul urmărit de poliţist nu avea ţigări sau altă marfă de contrabandă în autoturism.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*