Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Percheziţii în comuna Şcheia într-un dosar de contrabandă. Bijuterii, telefoane şi microcarduri ridicate de poliţişti!

Percheziţii, luni, în comuna suceveană Şcheia, într-un dosar de contrabandă. Poliţiştii din cadrul IPJ Suceava, Serviciul de Investigare a Fraudelor – Biroul de combatere a fraudelor vamale, au efectuat două  percheziţii domiciliare pe raza judeţului Suceava, in cadrul unui dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. Percheziţiile s-au desfăşurat la domiciliile lui Ilie A. de 28 de ani din comuna Şcheia, şi Petru R. de 31 de ani din aceeaşi localitate.

Tot in cadrul aceluiaşi dosar a fost efectuat si un control la societate comercială cu sediul in comuna Scheia.

În urma percheziţiilor au fost ridicate 35.080 ţigarete toate cu timbru fiscal extracomunitar, 29 litri de alcool, fără banderole fiscale; 14.565 de euro; 27.508 lei; mai multe bijuterii din aur; telefoane mobile, microcarduri şi alte bunuri cu valoare probatorie în cauză.

Valoarea de piaţă a produselor accizabile identificate si ridicate cu ocazia percheziţiilor efectuate este de aproximativ 20.000 lei.

”În cauză se efectuează cercetări fata de A. ILIE sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabanda in forma agravanta, faptă prevăzută de art. 270 alin. 3 rap. la art. 274 din Legea 86/2006 si R. PETRU, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabanda in forma agravanta, faptă prevăzută de art. 270 alin. 3 rap. la art. 274 din Legea 86/2006. Acţiunea a fost realizată cu suportul informativ si tehnic din partea Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă Bucureşti”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate de poliţişti , sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Percheziţii în Suceava, într-un dosar de contrabandă. Bijuterii, telefoane şi microcarduri ridicate de poliţişti! | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*