Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Un TIR şi un autotractor golite de motorină de hoţi

Un TIR şi un autotractor au fost golite de combustibil, duminică, de hoţi. Agenţii Postului de poliție Fundu Moldovei au fost sesizați de un bărbat de 32 ani, din comuna Fundu Moldovei, despre faptul că i s-a sustras motorină din rezervorul autotrenului. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică, autori necunoscuți au desfăcut bușonul de golire a rezervorului de la autotrenul ce era parcat în afara părții carosabile a DJ 175, pe raza localităţii de domiciliu, de unde au sustras o cantitate de combustibil motorină,  iar o parte s-a scurs pe partea carosabilă, în total partea vătămată declarând că în rezervor se afla cantitatea de circa 150 litri motorină în valoare de 950 lei.

În cauză se efectuează cercetări faţă de autori necunoscuţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

De asemenea, I.P.J. Suceava a fost sesizat  de un bărbat, despre faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică, persoane necunoscute, au sustras circa 300 litri motorină în valoare de 2.000 lei din rezervorul autotractorului care a fost parcat la o pensiune din orașul Frasin.   În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii de către autori necunoscuţi a infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*