Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Şoferi prinşi băuţi la volan

Doi şoferi au fost prinşi, duminică dimineaţă, de poliţiştii suceveni, băuţi, la volan. În jurul orei 02.10, o patrula mixtă poliție-jandarmi, în timp ce desfășura serviciul pe raza orașului Liteni, a oprit pentru control pe DJ 208 A, autoutilitara condusă de un bărbat de 26 ani, din comuna Fântânele.

Întrucât cel în cauză emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,52  mg/l  alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la  spital unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta declarând că nu solicită recoltarea celei de-a doua probe de sânge întrucât a consumat o bere și 50 ml votcă. În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.

De asemenea, în jurul orei 03.25, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, a oprit pentru control pe strada Calea Transilvaniei din localitate, autoturismul condus de bărbat de 56 ani.

Întrucât conducătorul auto emana halena alcoolică i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă bărbatul nu a reușit acest lucru, motivând că are probleme medicale.

Acesta a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii îmbibației alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*