Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Sucevenii vor avea lumină sfântă de la Ierusalim, dar încă nu se ştie cum va fi adusă

Sucevenii vor avea lumină sfântă de la Ierusalim, dar nu se ştie încă cum va ajunge la Suceava. Preşedintele Consiliului Judetean,  Cătălin Nechifor,  a declarat, joi, că există trei posibilităţi de a ajunge lumina de la Ierusalim la Suceava, însă a făcut publică doar două, iar pentru a treia „păstrează secretul”.  El a spus că speră ca obiceiul din ultimii ani să fie păstrat mai ales ca nu se cheltuie nimic pentru ca aceasta sa ajunga la Suceava, chiar dacă lucrările de modernizare a aeroportului Salcea vor îngreuna acţiunea.
Nechifor a spus  că nu pot fi folosite nici pistele înierbate de la Frătăuţi şi Floreni, deoarece acolo, noaptea, nu pot ateriza avioane uşoare.
“În acest moment, există trei varinate de transport. Vom încerca să găsim cea mai bună soluţie. În momentul în care decizia va fi luată, o să o comunicăm ca atare. Costuri, din partea administraţiei judeţene, nu vor fi. Important este ca, şi în acest an, să ajungă la Suceava Lumina Sfântă de la Ierusalim”, a spus seful administratiei locale.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*