Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Biciclist pus la pământ cu portiera unei maşini

Duminică, la Spitalul Judeţean Suceava, s-a prezentat, un bărbat de 34 de ani, din oraşul Salcea, care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că duminică, ora 08.50, în timp ce conducea bicicleta pe DJ 208 A, în interiorul localităţii Vereşti, victima a observat un autoturism care era oprit pe marginea părţii carosabile, iar în momentul când a ajuns în dreptul autoturismului, persoana care se afla la volan, a deschis portiera fără să se asigure şi l-a atins în piciorul stâng.

În urma impactului biciclistul a căzut pe partea carosabilă. După eveniment, bărbatul a discutat cu persoana care se afla la volan, iar acesta şi-a cerut scuze şi a plecat de la faţa locului, deplasându-se înspre piaţa Vereşti, autoturismul rămânând în locul în care era parcat.

Ulterior, biciclistul s-a deplasat la spital, pentru îngrijiri medicale, necesitând pentru vindecare 5-7 zile  și nu a rămas internat.

Autoturismul în cauză a fost identificat în interiorul localităţii Vereşti, la volanul acestuia fiind un bărbat, de 40 de ani, din comuna Fântânele. Acesta a declarat că a parcat autoturismul pe marginea din dreapta a părţii carosabile, iar în momentul în care a deschis portiera, un biciclist, a căzut lângă portiera stânga faţă.

Potrivit Poliţiei Suceava, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*