Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Primarul Sucevei nu vrea să facă politică: Acum fac politica cetăţeanului

Primarul Sucevei, Ion Lungu, susţine că nu va face politică, ci administraţie până anul viitor. El a declarat că refuză cu vehemenţă programele politice şi preferă doar temele de administraţie
“Eu am un defect, nu mă uit la televiziuni nici să mă picuri cu ceară… Nu vin la emisiuni politice, numai la cele pe administraţie ! Anul viitor, când intru în politică, facem politică ! Acum dacă mă invitaţi la emisiuni pe administraţie, vin cu mare plăcere… N-am ieşit din politică, dar acum fac politica cetăţeanului…”, a declarat Lungu.
Ion Lungu face parte în continuare din PDL, pe listele căruia a fost reales, desi de la distanta ar parea ca relatiile dintre domnia sa si conducerea partidului s-ar fi  răcit considerabil în urma refuzului de a participa la acţiuni importante şi din cauza apropierii faţă de unii lideri din PSD.
Totuşi, situaţia este acceptată tacit de ambele părţi, deoarece în cazul în care ar demisiona şi-ar pierde funcţia administrativă, iar dacă PDL l-ar da afară ar rămâne cu un primar de municipiu în minus. Chiar deputatul democrat liberal Ion Balan este unul din sustinatorii lui Lungu luandu-i apararea si sustinand ca edilul este in continure la PDL.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*